Super Sonic Tv Direktsändning

Super Sonic Tv 0/5 - 0 röster

Handla Super Sonic Tv

Plats: Albania
Kategori: Musik-TV
Super Sonic Tv på sociala nätverk: Super Sonic Tv Super Sonic Tv Super Sonic Tv
Super Sonic mban emrin kompania qe boton muziken Shqiptare. Fillimet jane ne vitin 1992. Nder te parat shtepi diskografike qe moren persiper botimin dhe shperndarjen e albumeve te para muzikore ne Shqiperi. Fillimet jane ne Audio Kasete dhe Video Kasete per te vazhduar ne CD dhe DVD. Ne vitin 2001 shtepia diskografike kalon ne Sh.p.k. Ne kete kohe fillon dhe fabrikimi i lendes se pare ( audio dhe video) ne menyre elektronike ( jo mekanike ).Shume jane kengetaret te cilet i kane besuar kesaj shtepie diskografike botimin e albumeve te tyre, kenget e te cilave kane lene gjurme ne muziken Shqiptare.

Relaterade Tv-Kanaler

RTK2
Albania / Offentlig TV
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit...

RTSH Muzikë
Albania / Musik-TV
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...

Super Folk Tv
Albania / Musik-TV
Super Sonic mban emrin kompania qe boton muziken Shqiptare. Fillimet jane ne vitin 1992. Nder te parat shtepi...

Nesër TV
Albania / Lokal TV
Nesër TV abbreviated as NTV, is a local private television station in Tirana, Albania. NTV has been present in the...

RTSH Kuvend
Albania / Offentlig TV
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...