Super Sonic Tv Uživo prijenos

Super Sonic Tv 0/5 - 0 glasova

O Super Sonic Tv

Mjesto: Albanija
Kategorija: Glazba
Super Sonic Tv o društvenim mrežama: Super Sonic Tv Super Sonic Tv Super Sonic Tv
Super Sonic mban emrin kompania qe boton muziken Shqiptare. Fillimet jane ne vitin 1992. Nder te parat shtepi diskografike qe moren persiper botimin dhe shperndarjen e albumeve te para muzikore ne Shqiperi. Fillimet jane ne Audio Kasete dhe Video Kasete per te vazhduar ne CD dhe DVD. Ne vitin 2001 shtepia diskografike kalon ne Sh.p.k. Ne kete kohe fillon dhe fabrikimi i lendes se pare ( audio dhe video) ne menyre elektronike ( jo mekanike ).Shume jane kengetaret te cilet i kane besuar kesaj shtepie diskografike botimin e albumeve te tyre, kenget e te cilave kane lene gjurme ne muziken Shqiptare.

Povezani TV kanali

Alsat-M
Albanija / Javna TV
Alsat-M is a national television station that broadcasts throughout the territory of North Macedonia. Its programming...

Shijak Tv
Albanija / Lokalna TV
Televizioni i pare privat ne Shqiperi. Shijak Televizion u themelua ne qytetin e Shijakut ku dhe mori emrin.Tani...

Top Channel
Albanija / Javna TV
Top Channel is a national commercial television station based in Tirana, Albania, founded by businessman Dritan Hoxha...

Zjarr Tv
Albanija / Lokalna TV
Nje televizion ndryshe....

RTK1
Albanija / Lokalna TV
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit...