Super Sonic Tv لائیو سٹریم

Super Sonic Tv 0/5 - 0 ووٹ

کے بارے میں Super Sonic Tv

مقام: البانیہ
قسم: موسیقی
Super Sonic Tv سوشل نیٹ ورک پر: Super Sonic Tv Super Sonic Tv Super Sonic Tv
Super Sonic mban emrin kompania qe boton muziken Shqiptare. Fillimet jane ne vitin 1992. Nder te parat shtepi diskografike qe moren persiper botimin dhe shperndarjen e albumeve te para muzikore ne Shqiperi. Fillimet jane ne Audio Kasete dhe Video Kasete per te vazhduar ne CD dhe DVD. Ne vitin 2001 shtepia diskografike kalon ne Sh.p.k. Ne kete kohe fillon dhe fabrikimi i lendes se pare ( audio dhe video) ne menyre elektronike ( jo mekanike ).Shume jane kengetaret te cilet i kane besuar kesaj shtepie diskografike botimin e albumeve te tyre, kenget e te cilave kane lene gjurme ne muziken Shqiptare.


متعلقہ ٹی وی چینلز

RTSH Kuvend
البانیہ / عوامی ٹی وی
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...

Super Folk Tv
البانیہ / موسیقی
Super Sonic mban emrin kompania qe boton muziken Shqiptare. Fillimet jane ne vitin 1992. Nder te parat shtepi...

RTSH Fëmijë
البانیہ / مقامی ٹی وی
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...

TV Blue Sky
البانیہ / مقامی ٹی وی / موسیقی
TV Blue Sky është kanal televiziv muzikor Shqiptar me qëndër në Shkodër, Shqipëri. TV Blue S Music, created in 2006, is...

RTSH Shqip
البانیہ / عوامی ٹی وی
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...