Super Sonic Tv 現場直播

Super Sonic Tv 0/5 - 0

關於 Super Sonic Tv

地點: 阿爾巴尼亞
類別: 音樂電視
Super Sonic Tv 在社交網絡上: Super Sonic Tv Super Sonic Tv Super Sonic Tv
Super Sonic mban emrin kompania qe boton muziken Shqiptare. Fillimet jane ne vitin 1992. Nder te parat shtepi diskografike qe moren persiper botimin dhe shperndarjen e albumeve te para muzikore ne Shqiperi. Fillimet jane ne Audio Kasete dhe Video Kasete per te vazhduar ne CD dhe DVD. Ne vitin 2001 shtepia diskografike kalon ne Sh.p.k. Ne kete kohe fillon dhe fabrikimi i lendes se pare ( audio dhe video) ne menyre elektronike ( jo mekanike ).Shume jane kengetaret te cilet i kane besuar kesaj shtepie diskografike botimin e albumeve te tyre, kenget e te cilave kane lene gjurme ne muziken Shqiptare.

相關電視頻道

Tele Sport
阿爾巴尼亞 / 體育電視
Nuk ka shqiptar që nuk e njeh Telesportin. Një epokë u vendos prej këtij televizioni sportiv, i cili në vitet e veta më...

TV Blue Sky
阿爾巴尼亞 / 當地電視 / 音樂電視
TV Blue Sky është kanal televiziv muzikor Shqiptar me qëndër në Shkodër, Shqipëri. TV Blue S Music, created in 2006, is...

RTSH 24
阿爾巴尼亞 / 新聞電視
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...

IN TV
阿爾巴尼亞 / 當地電視
IN TV is an Albanian television network dedicated to the young audience. It was launched on June 16, 2014 as MAD...

RTSH Kuvend
阿爾巴尼亞 / 公共電視
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...