Shijak Tv 現場直播

Shijak Tv 0/5 - 0

關於 Shijak Tv

地點: 阿爾巴尼亞
類別: 當地電視
Shijak Tv 在社交網絡上: Shijak Tv Shijak Tv Shijak Tv
Televizioni i pare privat ne Shqiperi.
Shijak Televizion u themelua ne qytetin e Shijakut ku dhe mori emrin.Tani studiot e SHTV ndodhen ne Tirane tek kryqezimi i 21 Dhjetorit mbrapa Kolegjit Turk.
Me dt 25 Dhjetor 1995 mbas rrezimit te komunizmit lindi dallandyshja e demokracise, televizioni i pare privat ne Shqiperi.Shijak Televizion, ky televizion u ngrit ne Qytetin e Shijakut(siç ka marre dhe Emrin) dhe me pas u transferua ne Tirane.
Shijak Televizion ndodhet tek kryqezimi i 21 Dhjetorit mbrapa kolegjit Turk.

相關電視頻道

Elbasani News
阿爾巴尼亞 / 新聞電視
Me një eksperiencë shumë vjeçare në tregun mediatik Tv Skampa ,Alsion Radio dhe portali elbasaninews.al me...

Vizion Plus
阿爾巴尼亞 / 公共電視
Vizion Plus is a national, National Digital Terrestrial Television with AMA decision. Vizion Plus is established on...

RTSH Shqip
阿爾巴尼亞 / 公共電視
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...

Nesër TV
阿爾巴尼亞 / 當地電視
Nesër TV abbreviated as NTV, is a local private television station in Tirana, Albania. NTV has been present in the...

RTSH Fëmijë
阿爾巴尼亞 / 當地電視
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...