Shijak Tv En Directo

Shijak Tv 0/5 - 0 votos

Sobre Shijak Tv

Ubicación: Albania
Categoría: Local
Shijak Tv en las redes sociales: Shijak Tv Shijak Tv Shijak Tv
Televizioni i pare privat ne Shqiperi.
Shijak Televizion u themelua ne qytetin e Shijakut ku dhe mori emrin.Tani studiot e SHTV ndodhen ne Tirane tek kryqezimi i 21 Dhjetorit mbrapa Kolegjit Turk.
Me dt 25 Dhjetor 1995 mbas rrezimit te komunizmit lindi dallandyshja e demokracise, televizioni i pare privat ne Shqiperi.Shijak Televizion, ky televizion u ngrit ne Qytetin e Shijakut(siç ka marre dhe Emrin) dhe me pas u transferua ne Tirane.
Shijak Televizion ndodhet tek kryqezimi i 21 Dhjetorit mbrapa kolegjit Turk.

Canales de TV Relacionados

RTSH Shqip
Albania / Público TV
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...

RTSH 1 HD
Albania / Público TV
Radio Televizioni Shqiptar ( RTSH) is the public broadcaster of Albania, founded in 1938 in Tirana. RTSH runs two...

Shijak Tv
Albania / Local
Televizioni i pare privat ne Shqiperi. Shijak Televizion u themelua ne qytetin e Shijakut ku dhe mori emrin.Tani...

Elbasani News
Albania / Noticias
Me një eksperiencë shumë vjeçare në tregun mediatik Tv Skampa ,Alsion Radio dhe portali elbasaninews.al me...

RTSH Plus
Albania / Público TV
RTSH vazhdon të përmirësojë vazhdimisht transmetimet për publikun shqiptar. Së fundi ai njofton shikuesit e tij në...