Shijak Tv لائیو سٹریم

Shijak Tv 0/5 - 0 ووٹ

کے بارے میں Shijak Tv

مقام: البانیہ
قسم: مقامی ٹی وی
Shijak Tv سوشل نیٹ ورک پر: Shijak Tv Shijak Tv Shijak Tv
Televizioni i pare privat ne Shqiperi.
Shijak Televizion u themelua ne qytetin e Shijakut ku dhe mori emrin.Tani studiot e SHTV ndodhen ne Tirane tek kryqezimi i 21 Dhjetorit mbrapa Kolegjit Turk.
Me dt 25 Dhjetor 1995 mbas rrezimit te komunizmit lindi dallandyshja e demokracise, televizioni i pare privat ne Shqiperi.Shijak Televizion, ky televizion u ngrit ne Qytetin e Shijakut(siç ka marre dhe Emrin) dhe me pas u transferua ne Tirane.
Shijak Televizion ndodhet tek kryqezimi i 21 Dhjetorit mbrapa kolegjit Turk.


متعلقہ ٹی وی چینلز

RTSH Plus
البانیہ / عوامی ٹی وی
RTSH vazhdon të përmirësojë vazhdimisht transmetimet për publikun shqiptar. Së fundi ai njofton shikuesit e tij në...

Shijak Tv
البانیہ / مقامی ٹی وی
Televizioni i pare privat ne Shqiperi. Shijak Televizion u themelua ne qytetin e Shijakut ku dhe mori emrin.Tani...

RTSH Film
البانیہ / تفریح
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...

RTK3
البانیہ / عوامی ٹی وی
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit...

RTSH 1 HD
البانیہ / عوامی ٹی وی
Radio Televizioni Shqiptar ( RTSH) is the public broadcaster of Albania, founded in 1938 in Tirana. RTSH runs two...