Shijak Tv Direktsändning

Shijak Tv 0/5 - 0 röster

Handla Shijak Tv

Plats: Albania
Kategori: Lokal TV
Shijak Tv på sociala nätverk: Shijak Tv Shijak Tv Shijak Tv
Televizioni i pare privat ne Shqiperi.
Shijak Televizion u themelua ne qytetin e Shijakut ku dhe mori emrin.Tani studiot e SHTV ndodhen ne Tirane tek kryqezimi i 21 Dhjetorit mbrapa Kolegjit Turk.
Me dt 25 Dhjetor 1995 mbas rrezimit te komunizmit lindi dallandyshja e demokracise, televizioni i pare privat ne Shqiperi.Shijak Televizion, ky televizion u ngrit ne Qytetin e Shijakut(siç ka marre dhe Emrin) dhe me pas u transferua ne Tirane.
Shijak Televizion ndodhet tek kryqezimi i 21 Dhjetorit mbrapa kolegjit Turk.

Relaterade Tv-Kanaler

TV1 Channel
Albania / Offentlig TV
Cilesia e edicioneve tona te lajmeve eshte nder me te lartat ne vend. Prioritet eshte ruajtja e standarteve te larta...

RTK3
Albania / Offentlig TV
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit...

Elrodi TV
Albania / Lokal TV / Musik-TV
Eshte krijuar qe ne vitin 1991 si person fizik.. Eshte nje shoqeri me nje aktivitet 27 vjecar. Marke e regjistruar...

RTSH 24
Albania / Nyheter TV
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...

RTSH Kuvend
Albania / Offentlig TV
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...