Shijak Tv Uživo prijenos

Shijak Tv 0/5 - 0 glasova

O Shijak Tv

Mjesto: Albanija
Kategorija: Lokalna TV
Shijak Tv o društvenim mrežama: Shijak Tv Shijak Tv Shijak Tv
Televizioni i pare privat ne Shqiperi.
Shijak Televizion u themelua ne qytetin e Shijakut ku dhe mori emrin.Tani studiot e SHTV ndodhen ne Tirane tek kryqezimi i 21 Dhjetorit mbrapa Kolegjit Turk.
Me dt 25 Dhjetor 1995 mbas rrezimit te komunizmit lindi dallandyshja e demokracise, televizioni i pare privat ne Shqiperi.Shijak Televizion, ky televizion u ngrit ne Qytetin e Shijakut(siç ka marre dhe Emrin) dhe me pas u transferua ne Tirane.
Shijak Televizion ndodhet tek kryqezimi i 21 Dhjetorit mbrapa kolegjit Turk.

Povezani TV kanali

RTSH Fëmijë
Albanija / Lokalna TV
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...

TV Blue Sky
Albanija / Lokalna TV / Glazba
TV Blue Sky është kanal televiziv muzikor Shqiptar me qëndër në Shkodër, Shqipëri. TV Blue S Music, created in 2006, is...

Tv Kopliku
Albanija / Lokalna TV
Kanali zyrtar i Televizionit Kopliku. Të gjitha të drejtat e videove të publikuara i takojnë Tv Kopliku, të cilat janë...

Elrodi TV
Albanija / Lokalna TV / Glazba
Eshte krijuar qe ne vitin 1991 si person fizik.. Eshte nje shoqeri me nje aktivitet 27 vjecar. Marke e regjistruar...

Tv Apollon
Albanija / Lokalna TV
Per kontakt ne Tv Apollon tel. 00355695127033...