TV Rozafa Uživo prijenos

TV Rozafa 0/5 - 0 glasova

O TV Rozafa

Mjesto: Albanija
Kategorija: Lokalna TV
TV Rozafa o društvenim mrežama: TV Rozafa TV Rozafa
Transmetojme 24 ore ne 24 ore pa nderprerje, lajme, emisione, programe informuese, per interesin e nje opinioni sa me te gjere publik. Faqosja grafike e ekranit tone lejon informimin e njekohshem te shikuesve me video (figure + ze) dhe me titra (statike & dinamike). Te gjitha subjektet, kane mundesi qe te publikojne dhe reklamojne me video produktet e tyre, ne 100%, 80% ose 20% te siperfaqes se pergjitheshme te ekranit.

Povezani TV kanali

RTSH Plus
Albanija / Javna TV
RTSH vazhdon të përmirësojë vazhdimisht transmetimet për publikun shqiptar. Së fundi ai njofton shikuesit e tij në...

Zjarr Tv
Albanija / Lokalna TV
Nje televizion ndryshe....

Tv Apollon
Albanija / Lokalna TV
Per kontakt ne Tv Apollon tel. 00355695127033...

Super Folk Tv
Albanija / Glazba
Super Sonic mban emrin kompania qe boton muziken Shqiptare. Fillimet jane ne vitin 1992. Nder te parat shtepi...

RTSH Sport HD
Albanija / Sport
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...