Bosnia dan Herzegovina Saluran TV

,

Al Jazeera Balkans online televisionAl Jazeera Balkans

Bosnia dan Herzegovina / Berita

3 217 Views

Al Jazeera Balkans (AJB) jest 24/7 međunarodni televizijski kanal mreže Al Jazeera (Al Jazeera Network) u vlasništvu Qatar Media Corporationa. Sjedište ovog TV-kanala nalazi se u Sarajevu. Emitira program na bosanskom, hrvatskom i srpskom jeziku. Radeći pod sloganom "Iz svakog ugla i sa svake strane", Al Jazeera Balkans svojim neovisnim i nepristrasnim izvještavanjem donosi neispričane priče. Koristeći se mrežom dopisnika, kao i globalnom mrežom dopisništava Al Jazeera mreže, Al Jazeera Balkans gledaocima u regionu donosi, kako regionalne tako i globalne vijesti, te o regionu izvještava gledaoce u svijetu koji prate Al Jazeera English i Al Jazeera Arabic programe.

ATV online televisionATV

Bosnia dan Herzegovina / TV Publik

4 238 Views

Alternativna televizija je privatna komercijalna televizija u Bosni i Hercegovini. Sjedište televizije se nalazi u Banjaluci. Alternativna televizija je osnovana u septembru 1996 kao dopisnička jedinica prve međuentitetske TV mreže zajedno sa OBN Televizijom iz Sarajeva.
Alternativna televizija i Televizija OBN su osnovane od strane Visokog predstavnika EU kako bi bile neutralne i nezavisne televizije u Bosni i Hercegovini. Program ove televizijske stanice emitovao se dva sata dnevno za područije Banjaluke i okolnih mjesta.

Behar TV online televisionBehar TV

Bosnia dan Herzegovina / TV Lokal

2 263 Views

Mi smo relativno mlad TV team, koji ima velike ambicije u medijskoj industriji. Naš televizijski program se emituje na 60 UHF kanalu u Sarajevu i signalom pokrivamo cijeli grad, a ostali nas mogu gledati i posredstvom kablovskih operatera.
Naš imperativ je istinito, objektivno i nepristrasno izvještavanje o svim važnim događajima u zemlji i svijetu. Gledaoci su ciljna grupa zbog koje naša kompletna realizatorska ekipa ulaže maksimalne napore, kako bi im pružili toplu riječ, pravovremenu informaciju i potpunu relaksaciju uz brojne programske segmente.

BHRT online televisionBHRT

Bosnia dan Herzegovina / TV Publik

3 703 Views

BHRT kanal. Bosanskohercegovačka televizija (BHT 1) je naziv za državnu televiziju Bosne i Hercegovine a koja je sastavni dio bosanskohercegovačke radio-televizije (BHRT-a). Sjedište BHT1 se nalazi u zgradi RTV Dom-a u Sarajevu. Program se emituje svakodnevno u trajanju od oko 20 sati dnevno na jednom od dva službena pisma (latinica i ćirilica) i u kombinaciji tri službena jezika Bosne i Hercegovine. Ovaj televizijski kanal emituje razne programe kao što su vijesti, dokumentarni, kulturni i sportski programi, filmovi, programi za djecu, itd. BHT 1 emituje i usluge teleteksta.

BN Music online televisionBN Music

Bosnia dan Herzegovina / Tv Musik

4 303 Views

BN Music d.o.o. muzička produkcija – lider na Balkanu sa sjedištem u Bijeljini koju prati moćni mediji BN televizija, BN Sat satelitski TV kanal, BN Music TV kao i BN Radio. BN Music je rezultat potrebe da se prezentuje kvalitetna muzika kao i pozitivna energija širom svijeta.

BN Televizija online televisionBN Televizija

Bosnia dan Herzegovina / TV Publik

3 471 Views

Radio-televizija BN (RTV BN ili BNTV) privatna je medijska kuća, televizijska i radio stanica sa sjedištem u Bijeljini.
Radio-televizija BN počela je sa emitovanjem televizijskog programa 1998. godine. Sjedište ove TV stanice nalazi se u Ulici Laze Kostića u Bijeljini. Postoji i program čije je ime BN mjuzik. Putem satelita ova TV stanica može da se prati u čitavom svijetu.

ELTA 2 online televisionELTA 2

Bosnia dan Herzegovina / TV Lokal

2 810 Views

ELTA 2 is Bosnian specialized cable music channel based in Tuzla. During the day, ELTA 2 broadcasts the best music videos from domestic and foreign artists.[1] The program is mainly produced in the Bosnian language. ELTA 2 is available via cable systems throughout the Bosnia and Herzegovina.

ELTA TV online televisionELTA TV

Bosnia dan Herzegovina / TV Lokal

3 308 Views

ELTA 1 HD or ELTA TV is a Bosnian commercial television channel based in Banja Luka. ELTA TV has started broadcasting their own experimental program on 12 May 2010 under the name "Elta televizija". On the first anniversary of broadcasting (2011) program is broadcast in High definition 24 hours a day in the Serbian language. ELTA 1 HD is available via cable systems throughout the Bosnia and Herzegovina.

Face TV online televisionFace TV

Bosnia dan Herzegovina / TV Lokal

2 452 Views

Face TV je privatna bosanskohercegovačka televizija. Sjedište televizije nalazi se u Bosmal City Centru u Sarajevu. Osnivač i vlasnik Face TV-a je bosanskohercegovački novinar i TV-voditelj Senad Hadžifejzović. Promotivni program Face TV-a počeo je 15. januara 2012. u 17 h emisijom FACE Magazin. FACE TV je s emitiranjem programa počeo 15.januara 2012.godine i to kao prva domaća i regionalna televizija koja emitira program u HD formatu, odnosno visokoj definiciji i trenutno proizvodi više od pet sati isključivo domaćeg programa dnevno. Poslije samo dvije godine, milijoni gledatelja širom svijeta su uz FACE. Nezavisna, objektivna, podržana istinom, vaš i naš zajednički projekat, FACE TV.

FTV online televisionFTV

Bosnia dan Herzegovina / TV Publik

4 842 Views

Federalna televizija je entitetska televizija Federacije Bosne i Hercegovine. Federalna televizija počela je sa radom 27. oktobra 2001. godine, emitovanjem Dnevnika. Urednik prvog Dnevnika u 19:30 bio je Amarildo Gutić, sa trajanjem od 35 minuta.

Hayat FOLK TV online televisionHayat FOLK TV

Bosnia dan Herzegovina / Tv Musik

4 359 Views

Hayat Folk TV je televizijski kanal posvećen narodnoj i folk muzici ali i sevdahu. Povodom 20. godišnjice emitovanja, Hayat TV je zvanično predstavio svoja dva nova tv kanala - Hayat Folk TV i Hayat Music TV.

Hayat Music online televisionHayat Music

Bosnia dan Herzegovina / Tv Musik

3 795 Views

Hayat Music TV je specijalizovani muzički kanal Hayat TV-a koji je orjentisan ka publici koja cijeni i razumije kvalitetnu muziku. U dnevnom terminu od 06:00h do 00:00h, 50% programa čini domaća muzika iz Bosne i Hercegovine uz a 50% strane produkcije. Ovdje možete vidjeti najnovije strane i domaće muzičke spotove.

Hayat Plus online televisionHayat Plus

Bosnia dan Herzegovina / Hiburan TV

4 625 Views

Hayat Plus ( Hayat SAT) je specijalni program privatne komercijalne Hayat TV koji se emituje putem satelita za gledaoce u Evropi, Australiji, Kanadi, SAD-u i Novom Zelandu. U Evropi dostupan je putem satelita Eutelsat 16A.

Hayatovci online televisionHayatovci

Bosnia dan Herzegovina / TV Anak-Anak

2 325 Views

Hayatovci is the first specialized children's TV channel in Bosnia and Herzegovina. The program name comes from the popular children's TV show Hayatovci that originally aired on Hayat TV. The headquarters of TV channel is located in Vogošća (near Sarajevo).
The program is produced in Bosnian language. The channel's programming is dedicated to children aged 6 to 12 years and it usually consists of synchronized (non-violent) cartoons and educational programs.

Hema TV online televisionHema TV

Bosnia dan Herzegovina / TV Lokal

2 568 Views

Hema TV is a Bosnian local commercial television channel based in Sarajevo, Bosnia and Herzegovina. The program is mainly produced in Bosnian language, 24 hours via cable networks.
.


Herceg TV online televisionHerceg TV

Bosnia dan Herzegovina / TV Lokal

2 319 Views

Херцег ТВ је приватна телевизијска станица са сједиштем у Требињy. Херцег телевизија је почела са радом 27. априла 2008. године, а у власништву је браће Драгутина и Чедомира Паповића. Програм је локалног карактера уз актуелности из Требиња и осталих суседних општина.

HTV Oscar C online televisionHTV Oscar C

Bosnia dan Herzegovina / TV Lokal

3 824 Views

HTV Oscar C je Bosanska lokalna komercijalna televizija sa sjedištem u Mostaru, u Bosni i Hercegovini.Program se uglavnom proizvodi na Hrvatskom jeziku. Aparat kanala HTV Oscar 2 i lokalna radijska postaja Radio Oscar C su također dio ovog društva.

IN Televizija online televisionIN Televizija

Bosnia dan Herzegovina / TV Lokal

3 811 Views

IN TV Bijeljina je nezavisna i moderna televizija snažnog autorskog pristupa, otvorena za mlade autore i afirmaciju originalnih televizijskih formi. Na medijskom nebu postojimo već punih 10 godina. U okviru nase programske koncepcije zastupljeni svi žanrovi i formati , od informativnog do dječjeg programa. Oko 30 % od cjelokupnog programa čini naša sopstvena produkcija. Naš novi TV program je na kvalitetan, raznovrstan i dopadljiv način, prilagođen različitim ciljnim grupama gledalaca svih uzrasta.

Inicijativa TV online televisionInicijativa TV

Bosnia dan Herzegovina / TV Lokal / Berita

2 436 Views

Inicijativa TV - U saradnji sa nevladinim sektorom, ekspertima, javnom administracijom utičemo na unapređenje medijskih politika, transparentnost i pristup informacijama od javnog značaja, uvođenje dobrih praksi u javnu upravu i odgovornost političkih aktera za sprovođenje reformi.
INICIJATIVA TV emitira i proizvodi sadržaj namijenjen edukaciji i informisanju javnosti Bosne i Hercegovine o problemima bosanskohercegovačkog društva i građana, te promoviranju i unaprijeđenju razumjevanja rada organizacija civilnog društva u Bosni i Hercegovini.

Izvorna TV online televisionIzvorna TV

Bosnia dan Herzegovina / TV Lokal

3 057 Views

Na osnovu izdate Dozvole za televizijsko emitovanje od strane Regulatorne agencije za komunikacije Bosne i Hercegovine, 05.01.2015. godine krenuo je sa emitovanjem program IzvornaTV koji možete gledati 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici, a kanal je dostupan u cijelom svijetu bez ograničenja putem svih boljih kablovskih i IPTV distributera TV signala, kao i putem ove web stranice, putem našeg live YouTube kanala!
Za kratko vrijeme od osnivanja Izvorna TV ruši sve rekorde gledanosti i postala je jedna od najgledanijih televizija, rame uz rame sa najpoznatijim TV kanalima, u BiH, ali i van granica, putem IPTV sistema koji prenose programe sa ovih prostora našim ljudima u cijelom svijetu.

Kanal 6 HD online televisionKanal 6 HD

Bosnia dan Herzegovina / Hiburan TV

2 510 Views

Kanal 6 HD je osnovan 2014. godine u Travniku. Na Kanalu 6 možete gledati zabavne emisije, popularne filmove, uzbudljive serije i provjerene vijesti. Danas smo najgledanija televizija u centralnoj Bosni gdje naši novinari i dopisnici prate sva dešavanja. Trenutno imamo urede i saradnike u Travniku, Zenici, Sarajevu, Tuzli, Novom Travniku i Bugojnu. Kanal 6 HD se nalazi u ponudi vodećih kablovskih i IPTV operatera u BiH, regiji i dijaspori.

Kozarski vjesnik - RTV Prijedor online televisionKozarski vjesnik - RTV Prijedor

Bosnia dan Herzegovina / TV Lokal

2 316 Views

Наша информативна кућа „Козарски вјесник“ основана је 1969. године. Исте године, Општина Приједор основала је и Радио Приједор, а 1975. године почео је да излази седмични лист „Козарски вјесник“. Било је то предузеће које се тада звало Новинско радио-дифузно предузеће “Козарски вјесник“. Од 1977. године послујемо као Информативно- пословни центар. Телевизија Приједор почела је са радом 2000. године. ИПЦ „Козарски вјесник“ је једина информативна кућа у БиХ која има сва три медија: лист, радио и телевизију. Радио Приједор емитује програм од 7 до 19 часова, ТВ Приједор од 18 до 24 часа, а лист „Козарски вјесник“ излази једном седмично (петком). Програмско и професионално опредјељење је благовремено и објективно информисање друштвене јавности, изградња демократског друштва и општеприхватљивих друштвених вриједности.

M1 FILM online televisionM1 FILM

Bosnia dan Herzegovina / Hiburan TV

2 878 Views

M1 FILM is a Bosnian commercial cable television movie channel based in Sarajevo, Bosnia and Herzegovina. The program is mainly produced in Croatian language and it is available via cable systems and IPTV platforms throughout the Bosnia and Herzegovina and Croatia.

MTV Igman online televisionMTV Igman

Bosnia dan Herzegovina / Agama

4 703 Views

MTV Igman je bosanskohercegovačka televizija sa sjedištem u Pazariću, Bosna i Hercegovina. Televizijski program MTV Igman je počeo sa radom u novembru 2000. godine tadašnjim imenom Muslimanska televizija Igman. MTV Igman je medij koji producira i emituje televizijski, edukativni i vjerski program za djecu i odrasle. Od 19.marta 2016. godine MTV Igman je dostupna putem satelita Eutelsat 16A u nekodiranom obliku.

N1 televizija online televisionN1 televizija

Bosnia dan Herzegovina / TV Lokal / Berita

3 263 Views

Televizijski kanal N1 je ekskluzivni regionalni partner komapnije CNN.
Glavni finansijski investitor iza N1 projekta je Junajted Grupa (United Group), vodeća "pay TV" platforma u jugoistočnoj Evropi, koja obuhvata i SBB, najvećeg kablovskog operatora u Srbiji, Telemach Sloveniju i Telemach BiH, najveće kablovske operatore u Sloveniji i Bosni i Hercegovini, kao i Total TV, najveću satelitsku platformu u regionu jugoistočne Evrope. U oktobru 2013. godine, svetski vodeći investicioni fond KKR sa sedištem u Njujorku preuzeo je Junajted Grupu, što predstavlja prvu direktnu investiciju KKR-a u Evropi.

Naša TV online televisionNaša TV

Bosnia dan Herzegovina / TV Lokal

3 498 Views

Naša TV is a Bosnian local commercial cable television channel based in Mostar, Bosnia and Herzegovina. Television channel is launched in March 2016 and it produced in Croatian language. Naša TV is available via cable systems throughout the Bosnia and Herzegovina and target audience is in Herzegovina-Neretva Canton, West Herzegovina and Canton 10, Central Bosnia and Posavina Canton and part of Sarajevo Canton.

NTV 101 online televisionNTV 101

Bosnia dan Herzegovina / TV Lokal

3 954 Views

NTV 101 is a Bosnian commercial television channel based in Sanski Most. The program is mainly produced in Bosnian language.

NTV Arena online televisionNTV Arena

Bosnia dan Herzegovina / TV Lokal

3 447 Views

NTV Arena or Nezavisna televizija Arena is a local commercial television channel based in Bijeljina, Bosnia and Herzegovina. The program is mainly produced in Serbian language. TV station was established in 1999. NTV Arena reports on local events in Bijeljina, Republika Srpska entity and BiH.

NTV Hayat online televisionNTV Hayat

Bosnia dan Herzegovina / TV Publik

3 061 Views

Hayat TV je privatna komercijalna televizija u Bosni i Hercegovini. Sjedište televizije nalazi se u Wog centru u Vogošći. Hayat TV je počela s emitiranjem vlastitog programa 24. februara 1992. Prvobitni program ove televizijske stanice se emitovao tokom Opsade Sarajeva. Nakon zavšetka rata u Bosni i Hercegovini, Hayat TV neprekidnim radom osvaja bosanskohercegovački medijski prostor te postaje programski prepoznatljiva komercijalna televizijska stanica.

NTV IC online televisionNTV IC

Bosnia dan Herzegovina / TV Lokal

4 057 Views

NTV Amna is a Bosnian local commercial television channel based in Kakanj, Bosnia and Herzegovina. The program is mainly produced in Bosnian language.

.