Босния и Герцеговина

,

{name} online televisionAl Jazeera Balkans

Босния и Герцеговина / Новости

3 217 Просмотры

Al Jazeera Balkans (AJB) jest 24/7 međunarodni televizijski kanal mreže Al Jazeera (Al Jazeera Network) u vlasništvu Qatar Media Corporationa. Sjedište ovog TV-kanala nalazi se u Sarajevu. Emitira program na bosanskom, hrvatskom i srpskom jeziku. Radeći pod sloganom "Iz svakog ugla i sa svake strane", Al Jazeera Balkans svojim neovisnim i nepristrasnim izvještavanjem donosi neispričane priče. Koristeći se mrežom dopisnika, kao i globalnom mrežom dopisništava Al Jazeera mreže, Al Jazeera Balkans gledaocima u regionu donosi, kako regionalne tako i globalne vijesti, te o regionu izvještava gledaoce u svijetu koji prate Al Jazeera English i Al Jazeera Arabic programe.

{name} online televisionATV

Босния и Герцеговина / Общественные

4 238 Просмотры

Alternativna televizija je privatna komercijalna televizija u Bosni i Hercegovini. Sjedište televizije se nalazi u Banjaluci. Alternativna televizija je osnovana u septembru 1996 kao dopisnička jedinica prve međuentitetske TV mreže zajedno sa OBN Televizijom iz Sarajeva.
Alternativna televizija i Televizija OBN su osnovane od strane Visokog predstavnika EU kako bi bile neutralne i nezavisne televizije u Bosni i Hercegovini. Program ove televizijske stanice emitovao se dva sata dnevno za područije Banjaluke i okolnih mjesta.

{name} online televisionBehar TV

Босния и Герцеговина / Местные

2 263 Просмотры

Mi smo relativno mlad TV team, koji ima velike ambicije u medijskoj industriji. Naš televizijski program se emituje na 60 UHF kanalu u Sarajevu i signalom pokrivamo cijeli grad, a ostali nas mogu gledati i posredstvom kablovskih operatera.
Naš imperativ je istinito, objektivno i nepristrasno izvještavanje o svim važnim događajima u zemlji i svijetu. Gledaoci su ciljna grupa zbog koje naša kompletna realizatorska ekipa ulaže maksimalne napore, kako bi im pružili toplu riječ, pravovremenu informaciju i potpunu relaksaciju uz brojne programske segmente.

{name} online televisionBHRT

Босния и Герцеговина / Общественные

3 703 Просмотры

BHRT kanal. Bosanskohercegovačka televizija (BHT 1) je naziv za državnu televiziju Bosne i Hercegovine a koja je sastavni dio bosanskohercegovačke radio-televizije (BHRT-a). Sjedište BHT1 se nalazi u zgradi RTV Dom-a u Sarajevu. Program se emituje svakodnevno u trajanju od oko 20 sati dnevno na jednom od dva službena pisma (latinica i ćirilica) i u kombinaciji tri službena jezika Bosne i Hercegovine. Ovaj televizijski kanal emituje razne programe kao što su vijesti, dokumentarni, kulturni i sportski programi, filmovi, programi za djecu, itd. BHT 1 emituje i usluge teleteksta.

{name} online televisionBN Music

Босния и Герцеговина / Музыка

4 304 Просмотры

BN Music d.o.o. muzička produkcija – lider na Balkanu sa sjedištem u Bijeljini koju prati moćni mediji BN televizija, BN Sat satelitski TV kanal, BN Music TV kao i BN Radio. BN Music je rezultat potrebe da se prezentuje kvalitetna muzika kao i pozitivna energija širom svijeta.

{name} online televisionBN Televizija

Босния и Герцеговина / Общественные

3 471 Просмотры

Radio-televizija BN (RTV BN ili BNTV) privatna je medijska kuća, televizijska i radio stanica sa sjedištem u Bijeljini.
Radio-televizija BN počela je sa emitovanjem televizijskog programa 1998. godine. Sjedište ove TV stanice nalazi se u Ulici Laze Kostića u Bijeljini. Postoji i program čije je ime BN mjuzik. Putem satelita ova TV stanica može da se prati u čitavom svijetu.

{name} online televisionELTA 2

Босния и Герцеговина / Местные

2 812 Просмотры

ELTA 2 is Bosnian specialized cable music channel based in Tuzla. During the day, ELTA 2 broadcasts the best music videos from domestic and foreign artists.[1] The program is mainly produced in the Bosnian language. ELTA 2 is available via cable systems throughout the Bosnia and Herzegovina.

{name} online televisionELTA TV

Босния и Герцеговина / Местные

3 308 Просмотры

ELTA 1 HD or ELTA TV is a Bosnian commercial television channel based in Banja Luka. ELTA TV has started broadcasting their own experimental program on 12 May 2010 under the name "Elta televizija". On the first anniversary of broadcasting (2011) program is broadcast in High definition 24 hours a day in the Serbian language. ELTA 1 HD is available via cable systems throughout the Bosnia and Herzegovina.

{name} online televisionFace TV

Босния и Герцеговина / Местные

2 461 Просмотры

Face TV je privatna bosanskohercegovačka televizija. Sjedište televizije nalazi se u Bosmal City Centru u Sarajevu. Osnivač i vlasnik Face TV-a je bosanskohercegovački novinar i TV-voditelj Senad Hadžifejzović. Promotivni program Face TV-a počeo je 15. januara 2012. u 17 h emisijom FACE Magazin. FACE TV je s emitiranjem programa počeo 15.januara 2012.godine i to kao prva domaća i regionalna televizija koja emitira program u HD formatu, odnosno visokoj definiciji i trenutno proizvodi više od pet sati isključivo domaćeg programa dnevno. Poslije samo dvije godine, milijoni gledatelja širom svijeta su uz FACE. Nezavisna, objektivna, podržana istinom, vaš i naš zajednički projekat, FACE TV.

{name} online televisionFTV

Босния и Герцеговина / Общественные

4 842 Просмотры

Federalna televizija je entitetska televizija Federacije Bosne i Hercegovine. Federalna televizija počela je sa radom 27. oktobra 2001. godine, emitovanjem Dnevnika. Urednik prvog Dnevnika u 19:30 bio je Amarildo Gutić, sa trajanjem od 35 minuta.

{name} online televisionHayat FOLK TV

Босния и Герцеговина / Музыка

4 359 Просмотры

Hayat Folk TV je televizijski kanal posvećen narodnoj i folk muzici ali i sevdahu. Povodom 20. godišnjice emitovanja, Hayat TV je zvanično predstavio svoja dva nova tv kanala - Hayat Folk TV i Hayat Music TV.

{name} online televisionHayat Music

Босния и Герцеговина / Музыка

3 796 Просмотры

Hayat Music TV je specijalizovani muzički kanal Hayat TV-a koji je orjentisan ka publici koja cijeni i razumije kvalitetnu muziku. U dnevnom terminu od 06:00h do 00:00h, 50% programa čini domaća muzika iz Bosne i Hercegovine uz a 50% strane produkcije. Ovdje možete vidjeti najnovije strane i domaće muzičke spotove.

{name} online televisionHayat Plus

Босния и Герцеговина / Развлекательные

4 625 Просмотры

Hayat Plus ( Hayat SAT) je specijalni program privatne komercijalne Hayat TV koji se emituje putem satelita za gledaoce u Evropi, Australiji, Kanadi, SAD-u i Novom Zelandu. U Evropi dostupan je putem satelita Eutelsat 16A.

{name} online televisionHayatovci

Босния и Герцеговина / Детские

2 325 Просмотры

Hayatovci is the first specialized children's TV channel in Bosnia and Herzegovina. The program name comes from the popular children's TV show Hayatovci that originally aired on Hayat TV. The headquarters of TV channel is located in Vogošća (near Sarajevo).
The program is produced in Bosnian language. The channel's programming is dedicated to children aged 6 to 12 years and it usually consists of synchronized (non-violent) cartoons and educational programs.

{name} online televisionHema TV

Босния и Герцеговина / Местные

2 569 Просмотры

Hema TV is a Bosnian local commercial television channel based in Sarajevo, Bosnia and Herzegovina. The program is mainly produced in Bosnian language, 24 hours via cable networks.
.


{name} online televisionHerceg TV

Босния и Герцеговина / Местные

2 320 Просмотры

Херцег ТВ је приватна телевизијска станица са сједиштем у Требињy. Херцег телевизија је почела са радом 27. априла 2008. године, а у власништву је браће Драгутина и Чедомира Паповића. Програм је локалног карактера уз актуелности из Требиња и осталих суседних општина.

{name} online televisionHTV Oscar C

Босния и Герцеговина / Местные

3 825 Просмотры

HTV Oscar C je Bosanska lokalna komercijalna televizija sa sjedištem u Mostaru, u Bosni i Hercegovini.Program se uglavnom proizvodi na Hrvatskom jeziku. Aparat kanala HTV Oscar 2 i lokalna radijska postaja Radio Oscar C su također dio ovog društva.

{name} online televisionIN Televizija

Босния и Герцеговина / Местные

3 812 Просмотры

IN TV Bijeljina je nezavisna i moderna televizija snažnog autorskog pristupa, otvorena za mlade autore i afirmaciju originalnih televizijskih formi. Na medijskom nebu postojimo već punih 10 godina. U okviru nase programske koncepcije zastupljeni svi žanrovi i formati , od informativnog do dječjeg programa. Oko 30 % od cjelokupnog programa čini naša sopstvena produkcija. Naš novi TV program je na kvalitetan, raznovrstan i dopadljiv način, prilagođen različitim ciljnim grupama gledalaca svih uzrasta.

{name} online televisionInicijativa TV

Босния и Герцеговина / Местные / Новости

2 436 Просмотры

Inicijativa TV - U saradnji sa nevladinim sektorom, ekspertima, javnom administracijom utičemo na unapređenje medijskih politika, transparentnost i pristup informacijama od javnog značaja, uvođenje dobrih praksi u javnu upravu i odgovornost političkih aktera za sprovođenje reformi.
INICIJATIVA TV emitira i proizvodi sadržaj namijenjen edukaciji i informisanju javnosti Bosne i Hercegovine o problemima bosanskohercegovačkog društva i građana, te promoviranju i unaprijeđenju razumjevanja rada organizacija civilnog društva u Bosni i Hercegovini.

{name} online televisionIzvorna TV

Босния и Герцеговина / Местные

3 058 Просмотры

Na osnovu izdate Dozvole za televizijsko emitovanje od strane Regulatorne agencije za komunikacije Bosne i Hercegovine, 05.01.2015. godine krenuo je sa emitovanjem program IzvornaTV koji možete gledati 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici, a kanal je dostupan u cijelom svijetu bez ograničenja putem svih boljih kablovskih i IPTV distributera TV signala, kao i putem ove web stranice, putem našeg live YouTube kanala!
Za kratko vrijeme od osnivanja Izvorna TV ruši sve rekorde gledanosti i postala je jedna od najgledanijih televizija, rame uz rame sa najpoznatijim TV kanalima, u BiH, ali i van granica, putem IPTV sistema koji prenose programe sa ovih prostora našim ljudima u cijelom svijetu.

{name} online televisionKanal 6 HD

Босния и Герцеговина / Развлекательные

2 511 Просмотры

Kanal 6 HD je osnovan 2014. godine u Travniku. Na Kanalu 6 možete gledati zabavne emisije, popularne filmove, uzbudljive serije i provjerene vijesti. Danas smo najgledanija televizija u centralnoj Bosni gdje naši novinari i dopisnici prate sva dešavanja. Trenutno imamo urede i saradnike u Travniku, Zenici, Sarajevu, Tuzli, Novom Travniku i Bugojnu. Kanal 6 HD se nalazi u ponudi vodećih kablovskih i IPTV operatera u BiH, regiji i dijaspori.

{name} online televisionKozarski vjesnik - RTV Prijedor

Босния и Герцеговина / Местные

2 316 Просмотры

Наша информативна кућа „Козарски вјесник“ основана је 1969. године. Исте године, Општина Приједор основала је и Радио Приједор, а 1975. године почео је да излази седмични лист „Козарски вјесник“. Било је то предузеће које се тада звало Новинско радио-дифузно предузеће “Козарски вјесник“. Од 1977. године послујемо као Информативно- пословни центар. Телевизија Приједор почела је са радом 2000. године. ИПЦ „Козарски вјесник“ је једина информативна кућа у БиХ која има сва три медија: лист, радио и телевизију. Радио Приједор емитује програм од 7 до 19 часова, ТВ Приједор од 18 до 24 часа, а лист „Козарски вјесник“ излази једном седмично (петком). Програмско и професионално опредјељење је благовремено и објективно информисање друштвене јавности, изградња демократског друштва и општеприхватљивих друштвених вриједности.

{name} online televisionM1 FILM

Босния и Герцеговина / Развлекательные

2 878 Просмотры

M1 FILM is a Bosnian commercial cable television movie channel based in Sarajevo, Bosnia and Herzegovina. The program is mainly produced in Croatian language and it is available via cable systems and IPTV platforms throughout the Bosnia and Herzegovina and Croatia.

{name} online televisionMTV Igman

Босния и Герцеговина / Религия

4 703 Просмотры

MTV Igman je bosanskohercegovačka televizija sa sjedištem u Pazariću, Bosna i Hercegovina. Televizijski program MTV Igman je počeo sa radom u novembru 2000. godine tadašnjim imenom Muslimanska televizija Igman. MTV Igman je medij koji producira i emituje televizijski, edukativni i vjerski program za djecu i odrasle. Od 19.marta 2016. godine MTV Igman je dostupna putem satelita Eutelsat 16A u nekodiranom obliku.

{name} online televisionN1 televizija

Босния и Герцеговина / Местные / Новости

3 264 Просмотры

Televizijski kanal N1 je ekskluzivni regionalni partner komapnije CNN.
Glavni finansijski investitor iza N1 projekta je Junajted Grupa (United Group), vodeća "pay TV" platforma u jugoistočnoj Evropi, koja obuhvata i SBB, najvećeg kablovskog operatora u Srbiji, Telemach Sloveniju i Telemach BiH, najveće kablovske operatore u Sloveniji i Bosni i Hercegovini, kao i Total TV, najveću satelitsku platformu u regionu jugoistočne Evrope. U oktobru 2013. godine, svetski vodeći investicioni fond KKR sa sedištem u Njujorku preuzeo je Junajted Grupu, što predstavlja prvu direktnu investiciju KKR-a u Evropi.

{name} online televisionNaša TV

Босния и Герцеговина / Местные

3 499 Просмотры

Naša TV is a Bosnian local commercial cable television channel based in Mostar, Bosnia and Herzegovina. Television channel is launched in March 2016 and it produced in Croatian language. Naša TV is available via cable systems throughout the Bosnia and Herzegovina and target audience is in Herzegovina-Neretva Canton, West Herzegovina and Canton 10, Central Bosnia and Posavina Canton and part of Sarajevo Canton.

{name} online televisionNTV 101

Босния и Герцеговина / Местные

3 954 Просмотры

NTV 101 is a Bosnian commercial television channel based in Sanski Most. The program is mainly produced in Bosnian language.

{name} online televisionNTV Arena

Босния и Герцеговина / Местные

3 448 Просмотры

NTV Arena or Nezavisna televizija Arena is a local commercial television channel based in Bijeljina, Bosnia and Herzegovina. The program is mainly produced in Serbian language. TV station was established in 1999. NTV Arena reports on local events in Bijeljina, Republika Srpska entity and BiH.

{name} online televisionNTV Hayat

Босния и Герцеговина / Общественные

3 061 Просмотры

Hayat TV je privatna komercijalna televizija u Bosni i Hercegovini. Sjedište televizije nalazi se u Wog centru u Vogošći. Hayat TV je počela s emitiranjem vlastitog programa 24. februara 1992. Prvobitni program ove televizijske stanice se emitovao tokom Opsade Sarajeva. Nakon zavšetka rata u Bosni i Hercegovini, Hayat TV neprekidnim radom osvaja bosanskohercegovački medijski prostor te postaje programski prepoznatljiva komercijalna televizijska stanica.

{name} online televisionNTV IC

Босния и Герцеговина / Местные

4 057 Просмотры

NTV Amna is a Bosnian local commercial television channel based in Kakanj, Bosnia and Herzegovina. The program is mainly produced in Bosnian language.

.