Se live tv på nettet
Gratis tv kanaler på nettet
  • Live-tv>TV-kanaler>Norge>NRK3
  • NRK3 Livestream

    4.6  fra 55stemmer
    Telefonnummer:+47 23 04 70 00
    NRK3 på sosiale nettverk:

    Se tv-stream NRK3

    Se på tv online och njut av direktsändningar från NRK3, en underhållningskanal för unga vuxna. Med huvudfokus på åldersgruppen mellan 12 och 29 år erbjuder NRK3 en mångfald av spännande program och evenemang som engagerar och underhåller tittarna.

    NRK3 är en TV-kanal från NRK (Norsk rikskringkasting) som har som huvudsyfte att erbjuda underhållning för unga vuxna. Med en huvudinriktning på åldersgruppen mellan 12 och 29 år är NRK3 en viktig plattform för att engagera och underhålla den yngre publiken i Norge.

    Kanalen har ett brett utbud av spännande program och evenemang som riktar sig till den unga tittargruppen. Från kreativa TV-serier och roliga spelprogram till musikevenemang och livliga talkshows, har NRK3 kuraterat ett innehåll som passar den moderna unga vuxna tittaren.

    På dagtid, från 06.00 till 19.30, överlåter NRK3 sändningarna till NRK Super, som är ett dedikerat erbjudande för barn i åldrarna 2 till 12 år. Efter 19.30 tar NRK3 över och fyller kvällen med intressant och underhållande innehåll för den yngre vuxna publiken.

    Som en del av Norsk rikskringkasting (NRK) är NRK3 stolt över att vara en kanal som prioriterar den unga tittargruppen. Genom att erbjuda spännande och mångsidigt innehåll strävar NRK3 efter att förbli en viktig del av den moderna underhållningsupplevelsen för unga i Norge.

    Genom att se på tv online och följa direktsändningar från NRK3 får tittarna en bekväm och flexibel tittarupplevelse. Med möjligheten att ta del av spännande evenemang och program var de än befinner sig, har NRK3 anpassat sig till den moderna mediekonsumtionen och möter tittarnas behov och önskemål.

    NRK3 fortsätter att vara en viktig källa till underhållning för unga vuxna i Norge. Med sin breda mix av program och möjligheten att se på direktsändningar online fortsätter NRK3 att engagera och underhålla sin publik och förbli en omtyckt kanal i det norska mediaskiktet.

    NRK3 Direkte TV gratis

    Vis mer
    Del på sosialt:
    Relaterte TV-kanaler
    NRK Super
    NRK Super
    Vis mer