Se live tv på nettet
Gratis tv kanaler på nettet
  • Live-tv>TV-kanaler>Norge>NRK Super
  • NRK Super Livestream

    4.6  fra 55stemmer
    NRK Super på sosiale nettverk:

    Se tv-stream NRK Super

    NRK Super är Norges Radio- och TV-koncern (NRK) särskilda erbjudande för barn i åldersgruppen 2 till 12 år. Kanalen strävar efter att skapa ett underhållande och pedagogiskt utrymme för barn att utforska, lära och roa sig.

    Med möjlighet att se på tv online och live stream-sändningar, ger NRK Super barnen tillgång till en spännande blandning av program som sänds från tidig morgon till kväll. Barnen kan njuta av sina favoritprogram och upptäcka nya, varje dag.

    Utöver den traditionella TV-kanalen erbjuder NRK Super flera andra plattformar för att nå ut till barnen. Nettstedet nrksuper.no är Norges största barnwebbplats, där barnen kan interagera med innehåll, spela spel, titta på klipp och lära sig på ett roligt sätt.

    För de yngre tittarna erbjuder NRK Super en radiokanal som sänder på DAB varje dag från tidig morgon till kväll. Dessutom finns radiokanalen tillgänglig på nettradio, vilket ger barnen möjlighet att lyssna när som helst.

    NRK Super strävar efter att skapa program för alla barn i åldersgruppen. De varierande programmen inkluderar lärorika serier, roliga underhållningsprogram, animerade äventyr och mycket mer. Målet är att ge barnen en varierad och stimulerande tittarupplevelse.

    En av de unika egenskaperna hos NRK Super är dess engagemang för att skapa innehåll av hög kvalitet som både underhåller och utbildar. Programmen är noggrant utformade för att stimulera barnens fantasi och nyfikenhet, samtidigt som de ger en trygg och säker tittarupplevelse.

    NRK Super erbjuder även en dedikerad app där barnen kan hitta sina favoritprogram och titta på dem när det passar dem bäst. Appen inkluderar också ett programarkiv, vilket ger barnen möjlighet att återuppleva sina favoritavsnitt när som helst.

    Sammanfattningsvis erbjuder NRK Super en omfattande tittarupplevelse för barn i åldersgruppen 2 till 12 år. Med live stream-sändningar, programarkiv och interaktiva webbplatser ger NRK Super barnen en stimulerande och lärorik plattform att utforska och upptäcka. Kanalen är dedikerad till att erbjuda högkvalitativt innehåll som både underhåller och utbildar, och strävar efter att vara barnens bästa följeslagare i deras upptäcktsresa genom TV-världen.

    NRK Super Direkte TV gratis

    Vis mer
    Del på sosialt:
    Relaterte TV-kanaler
    RTÉjr
    RTÉjr
    TV Anak Spacetoon
    TV Anak Spacetoon
    Neox Kidz
    Neox Kidz
    TRT Çocuk
    TRT Çocuk
    CNTV Infantil
    CNTV Infantil
    DR Ramasjang
    DR Ramasjang
    MinikaGO
    MinikaGO
    Vis mer