Se live tv på nettet
Gratis tv kanaler på nettet
  • Live-tv>TV-kanaler>Norge>VGtv
  • VGtv Livestream

    4.6  fra 55stemmer
    VGtv på sosiale nettverk:

    Se tv-stream VGtv

    Se på TV online och följ direktsändningar från VGTV, den norska reklamfinansierade nett-TV-kanalen. Upplev spännande innehåll från VG Nett, ägd av Schibsted, och njut av varierande program online.

    VGTV är en populär norsk nett-TV-kanal som erbjuder tittarna spännande och engagerande innehåll. Kanalen grundades i december 2007 som en del av VG Nett, ägd av Schibsted. Med administrerande direktör och redaktör Jo Christian Oterhals samt redaksjonssjef Helje Solberg i spetsen har VGTV blivit en betydelsefull del av mediebranschen.

    VGTV erbjuder tittarna en rad olika program som täcker olika ämnen och intressen. Kanalen har lockat en stor publik med sitt varierande innehåll och förmågan att engagera tittarna online. Med ett reklamfinansierat koncept är VGTV tillgänglig för tittarna utan kostnad, vilket har bidragit till dess popularitet bland norska tittare.

    År 2014 skildes VGTV ut som ett eget dotterselskap av VG, och kanalen har sedan dess fortsatt att växa och utvecklas. Med cirka 65 medarbetare engagerade i VGTVs produktion levererar kanalen högkvalitativa sändningar och spännande program som lockar tittare från hela Norge.

    En betydande milstolpe för VGTV inträffade den 8 november 2014 när kanalen började sända på ordinär TV. Tittare kan nu njuta av VGTVs program på Canal Digitals kabelnät samt online via deras webbplats och appar. Direktsändningar möjliggör en interaktiv och engagerande tittarupplevelse, och VGTV har lyckats bygga en lojal tittarbas genom att vara tillgänglig på olika plattformar.

    Sammanfattningsvis har VGTV etablerat sig som en framstående nett-TV-kanal i Norge, med varierande och engagerande innehåll. Med fortsatt fokus på att leverera högkvalitativa sändningar och utöka sin tittarbas kommer VGTV att förbli en betydande aktör inom norska mediemarknaden och ett uppskattat alternativ för tittare som vill se på TV online och njuta av direktsändningar.

    VGtv Direkte TV gratis

    Vis mer
    Del på sosialt:
    Relaterte TV-kanaler
    TV 2 Zebra
    TV 2 Zebra
    MTV Norge
    MTV Norge
    TV3 Norge
    TV3 Norge
    FVNTV
    FVNTV
    Kanal10 Norge
    Kanal10 Norge
    TV Østfold
    TV Østfold
    Tvmodum
    Tvmodum
    Vis mer