Moldova TV-kanaler

,

10TV Chişinău online television10TV Chişinău

Moldova / Offentlig / Nyheter

4 110 Views

Primul post de televiziune din R. Moldova creat din donații. Un proiect comun PP Timpul de Dimineață și Acțiunea 2012. Postul de televiziune 10 TV poate fi urmărit în rețelele Moldtelecom pe poziția 29, și Starnet pe poziția 36. La fel puteți urmări emisiunile și știrile pe site-ul privesc.eu fie în direct, fie la compartimentul arhivă.

Acasă în Moldova TV online televisionAcasă în Moldova TV

Moldova / Underholdning TV

5 073 Views

Acasa in Moldova este al doilea post de televiziune pe care compania CME l-a lansat in Republica Moldova. Acasa in Moldova a avut prima emisie in data de 1 decembrie 2012, devenind ulterior una dintre cele mai apreciate televiziuni, in special de catre telespectatoarele din Republica Moldova.
Cea mai importanta emisiune difuzata de Acasa in Moldova este "O seara perfecta" cu Natalia Cheptene, un show care aduce in prim plan "cei mai frumosi, cunoscuti si interesanti oameni". Acasa in Moldova difuzeaza si cele mai apreciate telenovele romanesti si sud-americane preluate de la Acasa TV.

Accent TV online televisionAccent TV

Moldova / Offentlig

3 101 Views

Accent TV în afară de buletine de ştiri prezintă filme documentare şi talk-show-uri, în care sunt abordate teme de actualitate în societate din diverse sfere ale vieţii.

Agro TV Moldova online televisionAgro TV Moldova

Moldova / Lokal TV

4 019 Views

AGRO TV Moldova является первым и единственным телеканалом в Молдове, который предназначен людям заинтересованных в сельском хозяйстве и пищевой промышленности. Вещает по всей территории страны и широко охватывает все вопросы связанные с сельским хозяйством и пищевой промышленностью, обычаями и традициями, знакомит вас с жизнью фермеров и жителей сельской местности, с живописным местам нашей страны, информирует о последних новостях в области аграрной науки и технологий.

Albasat TV online televisionAlbasat TV

Moldova / Lokal TV

3 057 Views

Televiziunea „ALBASAT” s-a lansat în ziua de 10 decembrie 1996 și emite din orașul Nisporeni. Având statutul de instituție audiovizuală independența „ALBASAT” are obiectivul să contribuie la promovarea mass-mediei independente și accesului liber la informație.

Axial TV online televisionAxial TV

Moldova / Lokal TV / Musikk TV

3 443 Views

Axial TV este un post privat, independent, de televiziune generalistă din R. Moldova, cu emisie prin reţelele de distribuţie, dar şi pe internet. S-a lansat la 22 noiembrie 2016. Axial TV este un post de televiziune generalistă din R. Moldova, cu emisie prin reţelele de distribuire, dar şi pe internet www.axialtv.md S-a lansat la 22 noiembrie 2016, fiind inclus - cu nr. 37 - în pachetele TV BOX (StarNet). Axial TV este un post privat, independent.

Bas TV online televisionBas TV

Moldova / Lokal TV

2 201 Views

Канал Bas-tv - Телевидение города Басарабяска. Региональный тв-канал. Наша миссия - объективное и оперативное информирование населения о событиях, происходящих в районе.

BTV online televisionBTV

Moldova / Lokal TV

3 202 Views

Бельцкое телевидение - Новостной информационный телеканал, освещающий самые важные события муниципия Бельцы

Busuioc TV online televisionBusuioc TV

Moldova / Musikk TV

4 682 Views

Busuioc TV este un canal muzical autohton care difuzează videoclipurile interpreţilor autohtoni şi a celor români. Telespectatorii pot intra în legătură directă cu prezentatorul pentru a-şi felicita rudele sau prietenii.

Canal 2 online televisionCanal 2

Moldova / Offentlig

4 151 Views

Canal 2 este un canal de televiziune privat din Republica Moldova, care aparține omului de afaceri Vlad Plahotniuc. A fost lansat în 2007, când CCA a retras licența de emisie a postului public român de televiziune TVR1, pe motiv că nu a achitat taxele legate de echipament de retransmisie.

Canal 3 Moldova online televisionCanal 3 Moldova

Moldova / Offentlig / Underholdning TV

4 970 Views

Grila postului de televiziune "Canal 3" este alcătuită din emisiuni de divertisment, precum şi de reportaje informaţionale. O gamă largă de seriale televizate şi filme artistice, grupaje de ştiri depsre sport, politică, economie şi societate.

Drochia TV online televisionDrochia TV

Moldova / Lokal TV

5 697 Views

DrochiaTV - Televiziunea Ta

Elita TV online televisionElita TV

Moldova / Lokal TV

2 316 Views

Elita TV - Canal de televiziune local

Eni Ay online televisionEni Ay

Moldova / Lokal TV

2 698 Views

Eni Ay Comrat, retransmits programmes of Mir (Russia)

Euronova TV online televisionEuronova TV

Moldova / Lokal TV

2 309 Views

Euronova TV is a television station in Moldova. Its headquarters are in Ungheni. It provides news of public interest from a number of areas. Euronova TV is a member of Euronova Media Group Holding which includes Albasat TV and the radio station Vocea Basarabiei.
.


EuroTV Chisinau online televisionEuroTV Chisinau

Moldova / Lokal TV

2 476 Views

Postul de televiziune EURO TV reprezintă o investiţie privată care a avut drept scop crearea unui serviciu în interesul publicului, ferit de imixtiuni politice şi diverse tehnici de manipulare. Istoria noastră nouă a început pe 8 martie, 2011 şi înseamnă garanţia spiritului libertăţii de exprimare şi a pluralismului de opinii, astfel încât consumatorul de informaţie să poată beneficia de o platformă media credibilă şi utilă.

Gold TV online televisionGold TV

Moldova / Musikk TV

3 693 Views

Gold TV Moldova Online - Local television channel

GRT online televisionGRT

Moldova / Lokal TV

4 354 Views

Gagauz Radio Television retransmits programmes of TRT Avaz (Turkey). Cümnä kompaniyası Gagauziya Radio Televizıonu. Общественная компания Теле Радио Гагаузии

Gurinel TV online televisionGurinel TV

Moldova / TV for Barn

3 722 Views

Gurinel TV – prima televiziune a copiilor din Moldova – televiziune unde fiecare copil îşi va regăsi locul său.

Impuls TV online televisionImpuls TV

Moldova / Lokal TV / Nyheter

2 931 Views

Impuls TV, a fost lansat la 20 septembrie 1999, oraşul Şoldăneşti. Canalul/frecvenţa pe care emite 7 metric sau 183,25 Mh, 100 w, recepţionat în rază de 30 km, potenţiali telespectatori - 35 mii cetăţeni.

ITV Moldova online televisionITV Moldova

Moldova / Nyheter

3 670 Views

ITV Moldova - Независимые новости Молдовы и ПМР, ITV Moldova.

Jurnal TV online televisionJurnal TV

Moldova / Offentlig

4 377 Views

Jurnal TV reprezintă un post de televiziune generalistă din Republica Moldova, lansat în anul 2009 pe internet și în 2010 în eter, difuzând în limba română și parțial în limba rusă. Inițial a fost concepută ca prima televiziune de știri din Republica Moldova, ca mai apoi, pe 5 martie 2011, să devină o televiziune generalistă. Acum, grila Jurnal TV conține buletine de știri la ore fixe pe parcursul zilei, emisiuni și talk-show-uri politice, distractive, cât și filme, seriale, desene animate dublate în rusă și subtitrate în română, toate produsele fiind difuzate pe bază de licență, condamnând pirateria. De asemenea, Jurnal TV urmărește și un scop social, lansând campanii pe teme sociale.

MBC TV Moldova online televisionMBC TV Moldova

Moldova / Virksomhet

3 131 Views

Primul post TV de business din Moldova. Первый в Молдове бизнес-канал. La Chișinău a fost lansat Moldova Business Channel (MBC TV). Fondatorul acesteia, Valeriu Pleșca, fostu ministru al Apărării, declară că este primul post de televiziune din Republica Moldova care va aborda pe larg temele economice, cu știri despre finanțe, clasamente și diverse analize politice. Lansarea oficială a avut loc pe data de 6 iunie, notează UNIMEDIA.

Media TV online televisionMedia TV

Moldova / Lokal TV

1 946 Views

Televiziune generalista, cu emisie 24 h din 24 h, 7 zile din 7, formată dintr-o echipa de tineri profesionisti si ambitiosi.
Ne aflam in permanenta in slujba cetateanului, pentru ca dumneavoastra, sa primiti la timp si corect, cele mai noi informatii.

Minimax TV Moldova online televisionMinimax TV Moldova

Moldova / TV for Barn

3 807 Views

Minimax este un canal central-european de desene animate. Acesta a început să transmită desene în Ungaria (începând cu 1996), România (începând cu 1998), Cehia și Slovacia (începând cu 2001). În Ungaria, din aprilie 1996, Minimax a început să împartă spațiul liber cu A+ și Animax, după ce se termină Minimax la ora 8 seara, măsură luată și pentru varianta românească a canalului, începând din 2 iulie 1996.

Moldova Sport TV online televisionMoldova Sport TV

Moldova / Sport TV

4 766 Views

Moldova Sport este prima televiziune sportivă din Moldova. Prima și unica televiziune de sport din Moldova.

Muz TV Moldova online televisionMuz TV Moldova

Moldova / Musikk TV

4 298 Views

Muz TV Moldova a fost un canal muzical de televiziune din Republica Moldova. Acesta a activat de la începutul anilor 2000 până în data de 31 mai 2014, când și-a sistat activitatea. Muz-TV Moldova a fost prima televiziune muzicală din Republica Moldova, fiind afiliată canalului rus Muz TV. Postul de televiziune avea o gamă largă de programe localizate pentru Moldova, Sorin Bucătaru, ex-director de programe la această televiziune, spunând că a acceptat poziția pe care o ocupă numai când și-a dat seama că rușii de la centru înțeleg și ei necesitatea localizării.

Naţional 4 online televisionNaţional 4

Moldova / Offentlig

2 705 Views

Postul de televiziune a fost lansat in 2002, însă numele de N4 l-a primit abia în 2008. Din 2008, unul din scopurile canalului a fost de a deveni unul național. Astăzi, N4 are acoperirea necesară atât în cablu cât și eter, pentru a purta titlul de "Național". Începând cu 1 Octombrie 2013, postul N4 poartă cu mândrie titlul de Național. Național 4. N4 este un post generalist care oferă telespectatorului său atât serialele preferate, cât și emisiuni diverse: talk show politic, emisiune despre automobile, emisiune culinară dar și cele mai proaspete știri.

Noroc TV online televisionNoroc TV

Moldova / Offentlig

2 453 Views

Noroc TV is a Moldavian television station that broadcasts especially music. It is the television version of the popular radio station Radio Noroc. Noroc TV is broadcasting on most of the cable networks of Moldova and is broadcasting digitally in DVB-T on channel 51.

NTV Moldova online televisionNTV Moldova

Moldova / Offentlig

3 793 Views

NTV (НТВ) este un canal de televiziune rusesc. A fost lansat pe 10 octombrie 1993 și are sediul la Centrul Tehnic "Ostankino" aflat lângă Turnul de Radio si Televiziune "Ostankino", Moscova. Este retransmis parțial în Republica Moldova de canalul TV7. Emite pe teritoriul Rusiei, iar prin intermediul canalului TV ”NTV Mir” emite și în CSI, Țările Baltice, Europa de Vest, Orientul Apropiat, Statele Unite, Canada, Israel, Australia, Noua Zeelandă și Oceania.

.