Sledujte tv online zdarma
Tv Online vysielanie
  • Živá televízia>TV-kanali>Japonsko>Hiroshima TV
  • Hiroshima TV Živý prenos

    4.6  od 55hlasov
    Hiroshima TV o sociálnych sieťach:

    Sledujte živé televízne vysielanie Hiroshima TV

    Hiroshima TV je nový spôsob sledovania televízie prostredníctvom živého vysielania. Tento inovatívny kanál umožňuje divákom vychutnať si televízne programy a filmy z pohodlia domova. Okrem toho ponúka aj prémiový obsah bez reklám a Wide Tele! si kladie za cieľ zlepšiť zážitok diváka zo zábavy. Zažite nový štandard sledovania televízie.
    Hiroshima Television Broadcasting Corporation (Hiroshima Television Hoso, HTV) je špecifikovaný poskytovateľ základného pozemného vysielania, ktorý prevádzkuje televízne vysielanie v prefektúre Hirošima. Jej bežný názov je Hiroshima Television a jej prezývka je Hirotere (tento zápis loga je Hirotere!). (Tento zápis loga je Hirotele!). Otvorila sa ako druhá vlnová stanica v prefektúre Hirošima a pôsobí ako vlajková stanica pobočky spoločnosti Nippon Television Network Corporation (NNN/NNS). Hirošimská televízia je najnovšou z pobočiek Čugoku-Šikoku, ale s výnimkou San'inu a Hirošimy sú pobočky NNN/NNS v Čugoku-Šikoku súčasne prevádzkované ako rozhlasové stanice.

    Hirošimská televízia bola do septembra 1975 pobočkou FNN a FNS (tzv. cross-net stanica) a mala kapitálové väzby na Sankei Shimbun a Fuji Television. Po otvorení TV New Hiroshima v októbri 1975 však Hiroshima TV opustila FNN a FNS.

    Hirošima TV ponúka širokú škálu programov. Vysiela širokú škálu programov vrátane spravodajstva, drámy, rozmanitosti a športu. V posledných rokoch, s rozšírením internetu, je možné sledovať televízne programy aj online prostredníctvom živého vysielania.

    Prostredníctvom služby Livestream môžete sledovať televízne vysielanie z Hirošimy v reálnom čase pomocou počítača, smartfónu alebo iného zariadenia. Televízne programy si môžete vychutnať kedykoľvek a kdekoľvek, vrátane doma a na cestách.

    Okrem sledovania televízie Hiroshima TV poskytuje informácie o programe a špeciálny obsah aj prostredníctvom svojej oficiálnej webovej stránky a oficiálnych aplikácií. Diváci tak majú prístup k rôznym informáciám a môžu si viac vychutnať programy televízie Hirošima.

    Hirošimská televízia poskytuje divákom v prefektúre Hirošima miestne správy a informácie o udalostiach, ako aj o miestnej kultúre a zaujímavostiach prostredníctvom rôznych programov. Snaží sa vytvárať programy, ktoré úzko súvisia so životom jej divákov, a získala si podporu miestnej komunity.

    Spoločnosť Hiroshima Television sa snaží poskytovať miestne informácie a zábavu prostredníctvom televízneho vysielania.

    Hiroshima TV Živé televízne vysielanie zadarmo

    Zobraziť viac
    Zdieľanie :
    Súvisiace televízne kanály
    Bengkulu TV
    Bengkulu TV
    TV Tokyo
    TV Tokyo
    tys TV Yamaguchi
    tys TV Yamaguchi
    TVRI Stasiun Riau
    TVRI Stasiun Riau
    TVRI Bali
    TVRI Bali
    RNC - West Japan Broadcasting
    RNC - West Japan Broadcasting
    Biwako Broadcasting
    Biwako Broadcasting
    ATV - Aomori Television
    ATV - Aomori Television
    Chiba Television
    Chiba Television
    KKB - Kagoshima  TV
    KKB - Kagoshima TV
    Zobraziť viac