IN TV En Directo

IN TV 0/5 - 0 votos

Sobre IN TV

Ubicación: Albania
Categoría: Local
IN TV en las redes sociales: IN TV IN TV IN TV IN TV IN TV
IN TV is an Albanian television network dedicated to the young audience. It was launched on June 16, 2014 as MAD Albania, a music channel. MAD Albania won the prize of "The Best Albanian Music Channel" at the IMA Awards 2015. Since December 29, 2015 the channel is known as IN TV, and it changed its programming into a general channel.

Canales de TV Relacionados

RTK2
Albania / Público TV
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit...

Alsat-M
Albania / Público TV
Alsat-M is a national television station that broadcasts throughout the territory of North Macedonia. Its programming...

Zjarr Tv
Albania / Local
Nje televizion ndryshe....

RTSH Muzikë
Albania / Música
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...

Elbasani News
Albania / Noticias
Me një eksperiencë shumë vjeçare në tregun mediatik Tv Skampa ,Alsion Radio dhe portali elbasaninews.al me...