TV Blue Sky 現場直播

TV Blue Sky 0/5 - 0

關於 TV Blue Sky

地點: 阿爾巴尼亞
類別: 當地電視 / 音樂電視
TV Blue Sky 在社交網絡上: TV Blue Sky TV Blue Sky TV Blue Sky
TV Blue Sky është kanal televiziv muzikor Shqiptar me qëndër në Shkodër, Shqipëri. TV Blue S Music, created in 2006, is an Albanian music television based in Shkodra. TV Blue S Musics’s signal reaches North USA and several countries in Europe through some satellite/IPTV providers.

相關電視頻道

Shijak Tv
阿爾巴尼亞 / 當地電視
Televizioni i pare privat ne Shqiperi. Shijak Televizion u themelua ne qytetin e Shijakut ku dhe mori emrin.Tani...

RTK4
阿爾巴尼亞 / 公共電視
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit...

RTSH Sport HD
阿爾巴尼亞 / 體育電視
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...

RTSH 2 HD
阿爾巴尼亞 / 公共電視
Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin...

RTSH Plus
阿爾巴尼亞 / 公共電視
RTSH vazhdon të përmirësojë vazhdimisht transmetimet për publikun shqiptar. Së fundi ai njofton shikuesit e tij në...