Македония Телевизионни Канали

  1ТВ
  Македония / Обществен
  1ТВ - нова медиумска платформа. Информативно-забавна програма, сопствена продукција и маркетинг....
  Viewers: 6 544 | Rating: 0 from 5 - 0 гласове

  Alsat-M
  Македония / Обществен
  Alsat-M is a national television station that broadcasts throughout the territory of North Macedonia. Its programming...
  Viewers: 5 855 | Rating: 3.5 from 5 - 4 гласове

  RTV 21 M
  Македония / Новини
  Founded as Radio 21 by Afërdita Saraçini and her husband, Florin Kelmendi, this transmission was a 30-minute news...
  Viewers: 6 522 | Rating: 5 from 5 - 1 гласове

  TV Shenja
  Македония / Местна Тв
  TV-SHENJA - Lajme informacion Seriale, Emisione, Kuriozitete...
  Viewers: 6 332 | Rating: 3 from 5 - 2 гласове

  Едо Телевизија
  Македония / Местна Тв
  Телевизија ЕДО - Скопје село Љубин, општина Сарај, ул. 103 бр.50...
  Viewers: 5 839 | Rating: 4.5 from 5 - 18 гласове

  Канал 5 Телевизија
  Македония / Обществен
  Канал 5 Телевизија е национална телевизија основана во 1998 година и е една од водечките помлади телевизиски куќи во...
  Viewers: 4 322 | Rating: 5 from 5 - 1 гласове

  МРТ 1
  Македония / Обществен
  МРТ 1 е првиот канал на Македонската радиотелевизија. Основана е во 1964 година како прва и единствена програма на...
  Viewers: 10 059 | Rating: 4 from 5 - 16 гласове

  МРТ 2
  Македония / Обществен
  МРТ 2 е вториот канал на Македонската радиотелевизија. Основана е на 6 март 1978 година како втора програма на...
  Viewers: 4 759 | Rating: 5 from 5 - 1 гласове

  Наша ТВ
  Македония / Местна Тв
  ...
  Viewers: 3 915 | Rating: 0 from 5 - 0 гласове

  Сител 3
  Македония / Обществен
  Сител телевизија во јули 2008 година ја пушта на тест период својата сателитска програма Сител +....
  Viewers: 4 524 | Rating: 0 from 5 - 0 гласове

Популярни ТВ Канали

Facebook