Macedonia Kanały Telewizyjne

  1ТВ
  Macedonia / TV Publiczna
  1ТВ - нова медиумска платформа. Информативно-забавна програма, сопствена продукција и маркетинг....
  Widzowie: 9 057 | Ocena: 0 z 5 - 0 głosów

  Alsat-M
  Macedonia / TV Publiczna
  Alsat-M is a national television station that broadcasts throughout the territory of North Macedonia. Its programming...
  Widzowie: 18 061 | Ocena: 4.2 z 5 - 41 głosów

  RTV 21 M
  Macedonia / Aktualności
  Founded as Radio 21 by Afërdita Saraçini and her husband, Florin Kelmendi, this transmission was a 30-minute news...
  Widzowie: 8 975 | Ocena: 4 z 5 - 3 głosów

  TV Shenja
  Macedonia / Lokalna TV
  TV-SHENJA - Lajme informacion Seriale, Emisione, Kuriozitete...
  Widzowie: 8 509 | Ocena: 3.6 z 5 - 3 głosów

  Едо Телевизија
  Macedonia / Lokalna TV
  Телевизија ЕДО - Скопје село Љубин, општина Сарај, ул. 103 бр.50...
  Widzowie: 8 887 | Ocena: 4.5 z 5 - 25 głosów

  Канал 5 Телевизија
  Macedonia / TV Publiczna
  Канал 5 Телевизија е национална телевизија основана во 1998 година и е една од водечките помлади телевизиски куќи во...
  Widzowie: 6 383 | Ocena: 5 z 5 - 1 głosów

  МРТ 1
  Macedonia / TV Publiczna
  МРТ 1 е првиот канал на Македонската радиотелевизија. Основана е во 1964 година како прва и единствена програма на...
  Widzowie: 16 006 | Ocena: 4.1 z 5 - 22 głosów

  МРТ 2
  Macedonia / TV Publiczna
  МРТ 2 е вториот канал на Македонската радиотелевизија. Основана е на 6 март 1978 година како втора програма на...
  Widzowie: 6 801 | Ocena: 5 z 5 - 1 głosów

  Наша ТВ
  Macedonia / Lokalna TV
  ...
  Widzowie: 5 542 | Ocena: 0 z 5 - 0 głosów

  Сител 3
  Macedonia / TV Publiczna
  Сител телевизија во јули 2008 година ја пушта на тест период својата сателитска програма Сител +....
  Widzowie: 6 702 | Ocena: 5 z 5 - 1 głosów

Popularne kanały telewizyjne

Facebook