Македонија ТВ канали

  1ТВ
  Македонија / Јавна ТВ
  1ТВ - нова медиумска платформа. Информативно-забавна програма, сопствена продукција и маркетинг....
  Гледаоци: 9 158 | Рејтинг: 0 од 5 - 0 гласова

  Alsat-M
  Македонија / Јавна ТВ
  Alsat-M is a national television station that broadcasts throughout the territory of North Macedonia. Its programming...
  Гледаоци: 18 255 | Рејтинг: 4.3 од 5 - 43 гласова

  RTV 21 M
  Македонија / Вести
  Founded as Radio 21 by Afërdita Saraçini and her husband, Florin Kelmendi, this transmission was a 30-minute news...
  Гледаоци: 9 041 | Рејтинг: 4 од 5 - 3 гласова

  TV Shenja
  Македонија / Локал ТВ
  TV-SHENJA - Lajme informacion Seriale, Emisione, Kuriozitete...
  Гледаоци: 8 576 | Рејтинг: 3.6 од 5 - 3 гласова

  Едо Телевизија
  Македонија / Локал ТВ
  Телевизија ЕДО - Скопје село Љубин, општина Сарај, ул. 103 бр.50...
  Гледаоци: 8 980 | Рејтинг: 4.5 од 5 - 25 гласова

  Канал 5 Телевизија
  Македонија / Јавна ТВ
  Канал 5 Телевизија е национална телевизија основана во 1998 година и е една од водечките помлади телевизиски куќи во...
  Гледаоци: 6 455 | Рејтинг: 5 од 5 - 1 гласова

  МРТ 1
  Македонија / Јавна ТВ
  МРТ 1 е првиот канал на Македонската радиотелевизија. Основана е во 1964 година како прва и единствена програма на...
  Гледаоци: 16 204 | Рејтинг: 4.1 од 5 - 23 гласова

  МРТ 2
  Македонија / Јавна ТВ
  МРТ 2 е вториот канал на Македонската радиотелевизија. Основана е на 6 март 1978 година како втора програма на...
  Гледаоци: 6 925 | Рејтинг: 5 од 5 - 1 гласова

  Наша ТВ
  Македонија / Локал ТВ
  ...
  Гледаоци: 5 579 | Рејтинг: 0 од 5 - 0 гласова

  Сител 3
  Македонија / Јавна ТВ
  Сител телевизија во јули 2008 година ја пушта на тест период својата сателитска програма Сител +....
  Гледаоци: 6 796 | Рејтинг: 5 од 5 - 1 гласова

Популарни ТВ канали

Facebook