Makedonija TV Kanalai

  1ТВ
  Makedonija / Viešoji TV
  1ТВ - нова медиумска платформа. Информативно-забавна програма, сопствена продукција и маркетинг....
  Žiūrovai: 9 844 | Įvertinimas: 3 iš 5 - 2 balsų

  Alsat-M
  Makedonija / Viešoji TV
  Alsat-M is a national television station that broadcasts throughout the territory of North Macedonia. Its programming...
  Žiūrovai: 19 161 | Įvertinimas: 4.3 iš 5 - 45 balsų

  RTV 21 M
  Makedonija / Žinios TV
  Founded as Radio 21 by Afërdita Saraçini and her husband, Florin Kelmendi, this transmission was a 30-minute news...
  Žiūrovai: 9 601 | Įvertinimas: 4 iš 5 - 3 balsų

  TV Shenja
  Makedonija / Vietinė TV
  TV-SHENJA - Lajme informacion Seriale, Emisione, Kuriozitete...
  Žiūrovai: 9 180 | Įvertinimas: 4 iš 5 - 4 balsų

  Едо Телевизија
  Makedonija / Vietinė TV
  Телевизија ЕДО - Скопје село Љубин, општина Сарај, ул. 103 бр.50...
  Žiūrovai: 9 585 | Įvertinimas: 4.4 iš 5 - 26 balsų

  Канал 5 Телевизија
  Makedonija / Viešoji TV
  Канал 5 Телевизија е национална телевизија основана во 1998 година и е една од водечките помлади телевизиски куќи во...
  Žiūrovai: 6 863 | Įvertinimas: 3 iš 5 - 2 balsų

  МРТ 1
  Makedonija / Viešoji TV
  МРТ 1 е првиот канал на Македонската радиотелевизија. Основана е во 1964 година како прва и единствена програма на...
  Žiūrovai: 17 377 | Įvertinimas: 4.0 iš 5 - 24 balsų

  МРТ 2
  Makedonija / Viešoji TV
  МРТ 2 е вториот канал на Македонската радиотелевизија. Основана е на 6 март 1978 година како втора програма на...
  Žiūrovai: 7 445 | Įvertinimas: 5 iš 5 - 1 balsų

  Наша ТВ
  Makedonija / Vietinė TV
  ...
  Žiūrovai: 5 854 | Įvertinimas: 0 iš 5 - 0 balsų

  Сител 3
  Makedonija / Viešoji TV
  Сител телевизија во јули 2008 година ја пушта на тест период својата сателитска програма Сител +....
  Žiūrovai: 7 228 | Įvertinimas: 5 iš 5 - 1 balsų

Populiariausi Televizijos Kanalai

Facebook