Macedonia TV Channels

  1ТВ
  Macedonia / Public
  1ТВ - нова медиумска платформа. Информативно-забавна програма, сопствена продукција и маркетинг....
  Viewers: 5 095 | Rating: 0 from 5 - 0 votes

  Alsat-M
  Macedonia / Public
  Alsat-M is a national television station that broadcasts throughout the territory of North Macedonia. Its programming...
  Viewers: 3 984 | Rating: 3 from 5 - 2 votes

  RTV 21 M
  Macedonia / News
  Founded as Radio 21 by Afërdita Saraçini and her husband, Florin Kelmendi, this transmission was a 30-minute news...
  Viewers: 4 566 | Rating: 5 from 5 - 1 votes

  TV Shenja
  Macedonia / Local
  TV-SHENJA - Lajme , informacion , Seriale, Emisione, Kuriozitete...
  Viewers: 4 398 | Rating: 5 from 5 - 1 votes

  Едо Телевизија
  Macedonia / Local
  Телевизија ЕДО - Скопје село Љубин, општина Сарај, ул. 103 бр.50...
  Viewers: 3 538 | Rating: 4.2 from 5 - 5 votes

  Канал 5 Телевизија
  Macedonia / Public
  Канал 5 Телевизија е национална телевизија основана во 1998 година и е една од водечките помлади телевизиски куќи во...
  Viewers: 3 264 | Rating: 5 from 5 - 1 votes

  МРТ 1
  Macedonia / Public
  МРТ 1 е првиот канал на Македонската радиотелевизија. Основана е во 1964 година како прва и единствена програма на...
  Viewers: 3 466 | Rating: 5 from 5 - 1 votes

  МРТ 2
  Macedonia / Public
  МРТ 2 е вториот канал на Македонската радиотелевизија. Основана е на 6 март 1978 година како втора програма на...
  Viewers: 3 470 | Rating: 5 from 5 - 1 votes

  Наша ТВ
  Macedonia / Local
  ...
  Viewers: 3 090 | Rating: 0 from 5 - 0 votes

  Сител 3
  Macedonia / Public
  Сител телевизија во јули 2008 година ја пушта на тест период својата сателитска програма Сител +....
  Viewers: 3 316 | Rating: 0 from 5 - 0 votes

Popular TV Channels

Facebook